Live. Breathe. Create

Welke woonstijl past bij je ?

Welke woonstijl past bij je ?

 

 

Benieuwd welke huisstijl nu echt bij je past? Twijfel je altijd welke stijl jezelf omschrijft? Heb je moeite met inrichten, de juiste meubels en accessoires te vinden meer bepaald omdat je alles mooi vindt? Dan is het beter even stil te staan, rustig te ademen en na te denken over wat je nu echt wilt.

Heb je het gevoel dat alles een grote mengelmoes van stijlen wordt? Dan moet je een stapje terug nemen en eens goed gaat nadenken over wie je bent en hoe je dit in je huis kan verwerken.

 

 

 

 

HELP AL DIE STIJLEN

 

Ben je landelijk, industrieel, modern, Scandinavisch, vintage, bohemian of heb je helemaal nog geen idee wat er bij jou past. Al deze stijlen hebben iets uniek. Maar hoe weet je nu perfect wat bij je past?

 

 Denk na over hoe jouw droomhuis eruit moet zien. Doorblader wat boekjes en ga opzoek op het internet. Wat je ook kan doen is een collage samenstellen met de stukken die je het mooist vind.

Maak er een mooi geheel van en neem deze mee naar de winkel. Nog geen idee welke stijlen er allemaal zijn? Dan is dit ook de perfecte start om alles te leren kennen.

 

TEST TEST:

 

Wat ik zeker kan aanraden zijn een aantal tests die je zo op het internet vindt. Mijn eerste keuze is vtwonen. Deze test laat je verschillende vragen invullen, uiteindelijk beschrijven ze de perfecte huisstijl die bij je past. Hieronder kan je de link van de quiz vinden.

Maak de quiz onderaan deze tekst en ontdek je stijl.

Mijn voorkeur van interieur gaat uit naar de landelijke stijl. Dit was dan ook mijn resultaat nadat ik de test uitgeprobeerd heb.

In een latere blog vertel ik meer over inspiratie vinden hoe en waar.

leave a comment

greets Shauny

Live.Breathe.CreateGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial
Facebook
Facebook
YouTube
YouTube
Instagram