Live. Breathe. Create

Mijn 5 top shopspots

Mijn 5 top shopspots

Help! Waar moet ik beginnen? Vraag je je dit soms ook af? Geen zorgen na deze blog gelezen te hebben komt alles goed.

Voor we beginnen aan het bespreken van de aankomende trends moeten jullie al wat leuke shopspots in jullie achterhoofd hebben. Daarom ben ik opzoek gegaan naar de meest goedkope maar nog steeds trendy en kwalitatieve shopspots in België. In deze blog deel ik mijn persoonlijke voorkeuren. De shops die ik hier heb neergeschreven hebben alle benodigdheden voor in jullie toekomstig huisje of appartement.

” Home isn’t an place it’s a feeling “

 

 

SHOP 1: IKEA

 

Natuurlijk is dit één van de vanzelfsprekende winkels in de lijst. Ikea is ons allemaal bekend. De winkelketen staat voor goedkope, trendy meubels en accessoires, zoals jullie waarschijnlijk allemaal al weten. 

Toch blijft dit één van mijn favoriete winkels! Je vind er meer dan alleen spullen. De hele belevenis in de winkel zelf is al een avontuur op zich. Dwalen in de gangen van Ikea is voor mij een op en top ervaring alles uitproberen en inspiratie op doen is een must! Ze hebben zowel van alles wel iets. Als starter is dit één van de meest interessante winkels uit mijn lijst.

 

SHOP 2: WEBA

 

Gent neen Deinze! Weba is opnieuw een zeer gekende winkel. Wel werd deze winkel mij aangegeven als 1 van de goedkopere en kwalitatieve winkels. Een leuk weetje voor de milieu activisten onder ons.

 Weba heeft een dak vol zonnepanelen. Dit wil zeggen dat ze zo’n 45 gezinnen per jaar van energie voorzien. Duurzaamheid is hier dus een topper. Wat ik persoonlijk een minpunt vind is dat de winkel veel minder gezellig uitvalt dan ik had gedacht. Dit wil niet zeggen dat de meubels geen toppers zijn.

 

SHOP 3: MEUBELEN DE JONKHEERE

 

Meubelen De Jonckheere is een meubelzaak die voor iedereen wat in petto heeft. Het staat bekend voor zijn brede doelgroep en is gekend door zijn partners. Zo werkt de zaak samen met het bekende programma blind getrouwd. Wat me vooral opvalt is hun jaarlijkse lenteschoonmaak. Kortingen tot -50% is leuk meegenomen. Ook online is een groot assortiment te vinden. Een must-see shop als je het mij vraagt. Na wat zoeken op internet viel deze zaak me op. Met positieve recensies een plaats waard in deze blogpost.

 SHOP 4: OVERSTOCK (OUTLET)

 

Wat ik zeer leuk vind aan de Overstock is de outlet. Hier vind je leuke meubels en accessoires aan een spot prijs. Deze spullen zijn van vorige collecties of hebben eerder in de winkel als model gestaan. Zo heb ik zelf de leukste glazen en tassen binnengehaald. Overstock zelf is eerder prijzig maar de outlet is de moeite waard. Ook de winkel zelf valt op zich wel goed mee. Er is een ruim aanbod en inspiratie in overvloed. Zo heb ik onlangs een leuke set glazen gekocht voor ongeveer 8 euro! Goedkoop shoppen is overal mogelijk zolang je goed zoekt. Een goede speurneus tijdens het schoppen kan van groots belang zijn!

 

SHOP 5: KWANTUM

 

Kwantum, niet zo’n grote winkel maar wel leuk om eens door te slenteren. Ik vind dat je er leuke ideeën kunt opdoen. De winkel is helemaal niet over the top maar het heeft best mooie accessoires. Wat ik leuk vond aan deze winkel waren de kleine details. Zo hebben ze er hele mooie dekbedovertrekken, glazen en kleine dingen die net dat tikkeltje meer kunnen geven aan het je interieur.

Met een beetje geluk en een goede speurneus vind je altijd waarnaar je opzoek bent. Wees geduldig en hou deze shops in je achterhoofd. 

Veel succes!

Make it your PlaceGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial
Facebook
Facebook
YouTube
YouTube
Instagram