Live. Breathe. Create

Creatieve ideeën met europaletten

Creatieve ideeën met europaletten

Woensdag komt mijn volgende vlog online. Deze blog is een inleiding van wat jullie te zien zullen krijgen. Graag geef ik jullie wat leuke tips om zelf met europaletten aan de slag te kunnen gaan.

SELFMADE MET EUROPALETTEN: 

Als eerste wil ik jullie een salontafel tonen. De tafel is gemaakt uit één europalet, één glazen plaat en wieltjes. Simpel toch?

 

MAAR HOE BEGIN JE ERAAN?

Wel, eerst schilder je het pallet in het gewenste kleur daarna monteer je de vier wielen en als laatste stap leg of plak er de glazen plaat op. En voilà, een goedkope maar bruikbare en hippe salontafel.

Een ander toppertje is de tuintafel/ lounge tafel hier heb je enkel  twee europaletten voor nodig deze bevestig je half op elkaar zoals je kan zien op de foto. Dit zorgt ervoor dat je opnieuw een duurzame stijl verkrijgt in je tuin of living. Daarnaast is deze zeer praktisch te gebruiken en te maken.

UITDAGING NODIG?

Voor de echte doe het zelvers onder ons heb ik ook wat moeilijkere constructies klaarliggen. De meeste dingen die ik jullie voorschotel zijn gemakkelijk te vinden op het internet.

 

‘ You know the world wide web has everything.

 

Zo vind je op Pinterest een deur gemaakt uit europalletten echt een top idee voor de handy people around us. Maar deze ideeën zijn wel al een stuk duurder en veel moeilijker om in elkaar te knutselen.

KIn mijn volgende vlog zie je hoe ik zelf aan het werk ga met europaletten. Ik moet jullie heel eerlijk vertellen, het ziet er allemaal weinig werk uit maar, let op. Het neemt veel meer tijd in beslag dan ik had gedacht. Vooral omdat wij dan ook met vuile europaletten aan de slag zijn gegaan, hebben we veel tijd verloren aan het schoonmaken en het schilderen.

We wilden zo goedkoop mogelijk aan de slag gaan. Dus kregen we de paletten van op de boerderij, de klinkers die we gebruikten haalden we uit de afvalhoop en het potje verf kreeg ik van mijn papa.

 ‘Wauw’ 

heb ik even geluk, het enigste wat ik heb moeten kopen waren de vijzen. Zo zie je maar, om een mooi en goedkoop resultaat te verkrijgen moet je soms wel wat tijd vrij maken.

 Hoe ik dit heb klaargespeeld zie je in mijn volgende vlog.

 

 

 

 

Live. Breathe. Create

 Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial
Facebook
Facebook
YouTube
YouTube
Instagram