Live. Breathe. Create

Create that spark

Create that spark

De juiste accessoires maken misschien je outfit af maar dit doet het ook met je interieur. Sfeer brengen in je huis. Het zit in de kleine dingen, details zorgen voor perfectie. De kleine dingen zorgen ervoor dat de sfeer in je huis net dat tikkeltje gezelliger is.

Interieur

Ga niet in overdrive met je accessoires. Laat je zeker niet overhalen door die ene verkoper die maar blijft zeggen dat, dat specifieke stuk helemaal bij jou past. Het is belangrijk dat je altijd je interieur in mind houdt. Koop geen nutteloze dingen, uiteindelijk wordt je deze even snel weer beu.

Drijven en overdrijven

Sommige mensen zetten hun hele huis vol met accessoires, natuurlijk kan het zijn dat je dit mooi vindt. Maar volgens de regel is dit niet zo goed. Je huis kan snel een chaotische indruk nalaten en kan er voor zorgen dat je snel zelf de bomen door het bos niet meer ziet. Een evenwichtige combinatie vinden is hier het trucje.

Do I smell good?

Geur kan je huis tot een ander niveau tillen. Het is bewezen dat mensen positief reageren op geur. Het is veel leuker een huis binnen te komen bij een aangename geur dan bij de geur van natte hond, nietwaar? Geurkaarsen of stokjes zijn daarom de perfecte oplossing. Creëer een aangename sfeer rond geur en beleving. Dit kan je ieder seizoen aanpassen. En geef toe, kaarsjes zijn best gezellig.

Mijn favoriete kaarsen heb ik ooit van mijn beste vriendin gekregen voor kerst. Ik hou er namelijk van kaarsjes aan te leggen tijdens het studeren of tijdens de kerstperiode. De kaarsen die ik kreeg bestaan uit 100% natuurlijke wax. Ze ruiken hemels en zijn zeer gevarieerd. Ik plaats de website hieronder zodat jullie even een kijkje kunnen nemen. (Parks london)

Eye catcher

Wat zeker een must have is in elke ruimte is een eye-catcher. Zorg ervoor dat iedere ruimte een uniek stuk heeft. Dit hoeft daarom niet mega speciaal of groots te zijn. Nee, helemaal niet. Een simpele lamp die de ruimte net iets meer opfleurt dan anders is genoeg. Zo zorg je dat de ruimte de functie krijgt die bij ze past.

Dus keep in mind, ga doordacht te werk, denk aan je interieur en zorg voor dat tikkeltje van jezelf.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial
Facebook
Facebook
YouTube
YouTube
Instagram